vila

>Operakällarens köttbullar är värda all trötthet

>

Årets julfest igår = soffan idag. Jag ler av tanken på stans godaste julmat, bästa kollegorna och kopiösa mängder skumtomtar och dans…det går liksom inte att misslyckas. Att jag är segare än kola idag och kommer att spendera hela lördagen med att bara lata mig känns inte alls jobbigt…det är värt det.

Myser inne med ljus och tofflor, ute regerar den vackraste vintern på länge. Jag kan faktiskt inte komma ihåg att det har varit så här fin vinter någonsin sedan jag flyttade till huvudstaden för snart 12 år sedan.
Jag gillar verkligen livet nu. På riktigt.
Foto: Privat. Isen lägger sig runt min ö…mysigt!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Miss Agda
  4 december, 2010 at 13:06

  >Mmm, härlig läsning, som vanligt. Njut av den lata dagen.
  Ps. Jag gillar också livet, på RIKTIGT! Kram

 • Reply
  Träningsglädje
  4 december, 2010 at 18:51

  >skumtomtar är det bästa med julen. nästan.

 • Leave a Reply