glädje

>Kunde inte hålla mig…

>

…så idag fick julgranen flytta in på jobbet. Det är dessutom dags för första julbordet ikväll (andra redan imorgon…) och vi kan väl med all rätt konstatera att julresan 2010 är officiellt inledd..?
Eller det kanske bara ärjag?
Foto: Privat. Mitt morgonsällskap på jobbet.

3 kommentarer

  • Ann

    >Take off här hemma idag med lite pynt och lussekatts-bak. Mysigt!! Längtar som tusan till julbordet nästa helg, men är ändå nästan glad att det bara blir ett innan julafton…konstigt nog blir man liksom trött på det snabbt. Men så här strax innan avgång kan jag inte förstå det.
    Kram!

  • camelia

    >Jag började julpyntet en vecka in i november. Blev ett j*la liv när jag berättade det, "snart börjar väl julpyntet strax efter midsommar". Men herregud, julen är bäst! Man vill ju få ut så mycket som möjligt av den, så länge som möjligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.