glädje

>Välkommen december!

>

Helt vansinnigt kallt i huvudstaden idag och jag konstaterar att december är här med besked. Kan dock meddela att det roligare att frysa med 2 meter färg runt halsen. Årets första (men absolut inte sista…) halsduk är klar och den värmer mer än jag hade anat! Faktumet att jag startade dagen med en välbehövlig stund på en värmande bänk hos Johanna på Studio Paus kanske hjälper lite också…

Jag har dragit två vinnare i julkalenderutlottningen, och ni inser ju likväl som jag att lucka 1 (och kanske 2) blir knepigt att hinna med…man kan dock se det positivt och jubla över att det finns mer än en chokladbit att mumsa i sig när kalendern äntligen dimper ner i lådan…återkommer om en stund…

Heja vackra julmånaden!

4 kommentarer

 • Ellinor

  >En av fördelarna med vintern och kalla temperaturer är att man får gosa in sig i tjocka halsdukar, mössor och tröjor, vilket i alla fall jag tycker är väldigt mysigt.
  Kram

 • maja...Style & Life by Leia

  >Superfin halsduk!!!! du får ta å sticka en till å tävla ut för oss som inte fattar hur man ska hålla stickorna.

  Jag älskar din beskrivning av Milla ovan….hihi…Pippi:)

  Kramar i kylan…..många kramar eftersom du gillar det:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.