Okategoriserade

All time high

Jag är inget fan av vågar. Jag har aldrig ägt en badrumsvåg och kollar hellre min dagsform i spegeln än med hjälp av intetsägande siffror. Detta till trots har jag ju hyfsad koll på hur mycket jag bär runt på, jag känner min kropp väl och brukar känna rätt snabbt när det förändras från mina 57-58 kilo.

Den senaste tidens sjukdom och ofrivilliga vila från träningen har ju satt sina spår, det har jag kunnat konstatera med hjälp av en oskön känsla i kroppen under ett par veckor. Imorse utmanade jag ödet och tog reda på vad som har hänt rent viktmässigt, och det visade sig vara rekord. Kommer inte ihåg senast jag vägde över 60 kilo, men nu visade siffrorna 60,8 kilo! Seriöst!? Jag vet, nu sitter det människor där ute som tänker att ”det är väl inte så mycket”, och det är det inte, men är man van att ligga runt 3 kg under den siffran så lovar jag att det känns. Vad ni väger är none of my business, och det är inte min mening att dra igång någon vikthets här…konstaterar dock att jag måste göra något, och det nu.

Nej, jag säger bara…bye bye till alla halvmesyrer på gymmet – hello toppform 2011! Nu är det jag som skärper mig och tar tag i det här.
Ska ni med?.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.