Okategoriserade

All time high

Jag är inget fan av vågar. Jag har aldrig ägt en badrumsvåg och kollar hellre min dagsform i spegeln än med hjälp av intetsägande siffror. Detta till trots har jag ju hyfsad koll på hur mycket jag bär runt på, jag känner min kropp väl och brukar känna rätt snabbt när det förändras från mina 57-58 kilo.

Den senaste tidens sjukdom och ofrivilliga vila från träningen har ju satt sina spår, det har jag kunnat konstatera med hjälp av en oskön känsla i kroppen under ett par veckor. Imorse utmanade jag ödet och tog reda på vad som har hänt rent viktmässigt, och det visade sig vara rekord. Kommer inte ihåg senast jag vägde över 60 kilo, men nu visade siffrorna 60,8 kilo! Seriöst!? Jag vet, nu sitter det människor där ute som tänker att ”det är väl inte så mycket”, och det är det inte, men är man van att ligga runt 3 kg under den siffran så lovar jag att det känns. Vad ni väger är none of my business, och det är inte min mening att dra igång någon vikthets här…konstaterar dock att jag måste göra något, och det nu.

Nej, jag säger bara…bye bye till alla halvmesyrer på gymmet – hello toppform 2011! Nu är det jag som skärper mig och tar tag i det här.
Ska ni med?.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Mela
  17 januari, 2011 at 12:31

  För mig blir det precis tvärtom. Höstens sjukdomar och skador har resulterat i minus tre kilo på vågen… Låt oss gissa att det inte är fett som har försvunnit? 🙂

 • Reply
  Erika
  17 januari, 2011 at 12:31

  Jag ska med! Hela vägen!

  Känner av varje vecka jag inte rör på mig och äter bra och mår gott. Brrr.

  VI kör!

 • Reply
  soffan
  17 januari, 2011 at 13:34

  Ja, klart jag ska med! Let’s do it 🙂 !

 • Reply
  Träningsglädje
  17 januari, 2011 at 15:35

  hoppas din löparcomeback kan rätta till det där!

 • Reply
  Maria
  17 januari, 2011 at 18:44

  You know it!!
  3 kg + här med. Jag ska i mina favojeans som inhandlades vid 58 kilo.
  Så det så.

 • Reply
  Mattias
  17 januari, 2011 at 18:48

  Jag gick också ner under jul och nyår och det tackar jag skidorna för. Dock använder jag våg varje dag, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Mest för att jag ska veta och lära känna min nya kropp. En vacker dag åker den ut genom fönstret och landar på grannens biltak – där den hör hemma.

 • Reply
  Annika
  17 januari, 2011 at 18:51

  Fina du i Fitness!

 • Reply
  Petra
  17 januari, 2011 at 20:20

  Japp jag ska me!! Inleder med magsjuka..:/

 • Reply
  Erika
  18 januari, 2011 at 09:48

  Klart jag ska med och träna, men jag ska träna för att komma upp i vikt istället, något som verkar omöjligt för mig så fort jag börjar röra på mig, Men visst jag är med och kör! 😀

 • Leave a Reply