conventions,  NIke Blast

Charging…

Det närmar sig…THE NIKE BLAST lurar runt hörnet och halva tränings-Sverige kolhydratladdar(?). Förra året när årets bästa konvent gick av stapeln passade jag och min vapendragare på att dra på oss en varsin envis förkylning, och fick till vårt stora förtret vara med från åskådarplats. I år är det revansch…BIG TIME!

På lördag smäller det på riktigt, men jag tjuvstartar faktiskt redan imorgon. Nike bjuder in till ett event där jag och ett gäng andra blir de första att på testa NTC GET FIT. Maria Olofsson kör klassen imorgon kväll, och på The Blast på söndag får hon sällskap av några kollegor, bl.a. Fredrik Andersson och Per Markussen (som teamar en klass med självaste Tony Stone imorgon på SATS Odenplan…coolt!).
Ska bli kul att få  svettas lite och träffa alla härliga människor som kommer att vara där!

Passade på att pyssla om mig själv lite idag, liksom för att stryka kroppen lite medhårs inför helgens prövningar. Ett par timmar hos min underbara frisör med en massa snack, skratt och kaffe, och jag kände verkligen hur energin flödade i kroppen efteråt. Så mycket att jag kände att jag behövde göra mig av med lite.
Tillbaka till jobbet för en skön och lagom långsam mil på löpbandet och en lååång dusch blev lösningen, och jag behöver väl knappast berätta att jag mår som en prinsessa just nu?


Lovade mig själv att ligga i sängen redan klockan 21 idag, och det tänker jag hålla. Imorgon börjar det, och sen är det fullt ös fram till söndag kväll…älskar känslan!
God natt fina ni – vi kanske ses imorgon?

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.