NIke Blast

Äntligen!

Ja, äntligen har THE BLAST-helgen satt igång…och jag kan bara hålla med Sara. Caution – nu svämmar snart bloggarna över med superlativ runt årets största träningshändelse. Imorgon bitti samlas hundratals deltagare (och ni förstår ju själva hur många bloggare…) för att svettas i två hela dagar, och jag måste säga att Nikes event bara blir bättre och bättre för varje år…jag har höga förväntningar på 2011 års upplaga!

Jag har, tillsammans med ett gäng bloggare, helt enligt plan tjuvstartat lite redan idag. ”Lite” i det här fallet är dock i underkant…Maria Olofsson körde nämligen sk*ten ur de flesta av oss när vi tog oss an Nikes helt nya koncept NTC Get Fit. Jim har varit vänlig(?) nog att lägga ut ett litet klipp från vår extremt svettiga halvtimme…och jag önskar verkligen att de rörliga bilderna kunde alstra den mjölksyra som jag kände under klassen…puh!
Sara och Terese bjuder också på ett par bilder från klassen där jag har lyckats fastna i mer eller mindre smickrande poser, och jag vill framföra ett särskilt tack till Jessica och Frida som skrek på mig lite extra när mjölksyran satte in!
Hela gänget var värda tröjan vi fick efter avklarad klass, och jag jan ju bara meddela att ni som ska köra klassen på söndag förmodligen kommer att stappla hem. Grattis.

Årets sko är för övrigt en ren dröm att ha på fötterna, och jag har återigen hittat ett par Nike Free (mina gamla börjar bli slitna…) som jag mer eller mindre kommer att bo i framöver.

Nike har börjat helgen starkt, och imorgon bitti väntar pressfrukost för mig och sen bär det äntligen iväg till THE BLAST. Bli inte rädda om jag jagar er med kamera och intervjublock under helgen…om ni inte har en skräck för att synas in public vill säga. 😉 Kom gärna och säg hej om ni ser mig!

Nu kör vi va!?

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.