NIke Blast

100% blastad!

Ja, jag säger då det…vilken dag! Halva THE BLAST avklarad och jag är redan mer än nöjd…

Började dagen med pressfrukost…gott att äta (i sällskap av Terese och Linda, som var lite tidsomställd efter att ha landat från NZ inatt…), information i massor från Nikes Sara Althini och sist men inte minst intervjuer med fantastiska Tony Stone och James D’Silva. Tony berättade bl.a. om hur han som ung älskade Jackson 5 och tillslut tog sig så långt att han jobbade som koreograf för Michael Jackson (avdelningen ”du kan om du vill”), och James avslöjade att Madonna är minst sagt svår att jobba med och att hon ”pushed my buttons and made me loose my temper”… Otroligt inspirerande start på dagen och jag var mer än redo för blast när jag åkte vidare mot Frescati.

Fattar ni att han är 53 år!? Fräsch!

Väl på plats bytte jag min tänkte BodyCombat mot en föreläsning om resultat med Biggest Loser-coachen Mårten. Fortsatte med en helt fantastiskt rolig dansklass100% Earned –  med ett gäng härliga instruktörer som blandade alla dansstilar hejvilt (tack Åsa och Terese för sällskap)!

Sen väntade lunch (Nike – skärpning med lunchen…igen. Bara vegetariskt kvar och då var klockan ändå bara 13…) i sällskap av Marie, och jag varvade tuggorna med kramar från förbipasserande. Pure Training på schemat efter lunch, men jag valde återigen en föreläsning – den här gången om att vara ”STARK – på riktigt” med härliga Cecilia Duberg, och den kräver absolut ett eget inlägg. Utvilad hoppade jag till sist på en cykel och brände av en timme intervaller med Jessica på ledarcykeln…absolut BÄSTA avslutningen på dagen, och endorfinnivåerna nådde högsta nivån för dagen!

Förutom allt detta har jag samlat på mig kramar som räcker för ett par veckor, träffat fler bloggare än jag orkar namedroppa och dessutom fyllts med en hel massa energi och träningsglädje. Vad mer kan man begära av en dag!?

Söndagen startar jag med en för mig stor hjälte – Glada Hudikteaterns Pär Johansson – som föreläser om att Göra det omöjliga möljigt. Det i kombination med Dance Fusion á la Norges finest Robert Sörensen, mer kramar och framgångsföreläsning med Per Holknekt, och jag kommer att vara nöjd med morgondagen också. Kanske klämmer jag in något mer spontant också, om andan faller på.
Nu – dusch och säng. Earned.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.