glädje,  vänskap

Det gäller att hålla sig varm inombords

>

Alltså, det har verkligen varit kallt i Stockholm idag. Termometern har inte visat mer än -6, men det är sådär så att kylan liksom vill krypa under huden…
Men nej, kylan nådde mig inte idag. Visst har jag frusit lite…på utsidan, men inombords har det regerat en annan årstid. En varm…vilket har sina förklaringar.

Vaknade efter 8 sköna timmars sömn och började dagen i badkaret…underskattat.
Hade en lugn och skön morgon hemma med gott kaffe och ett ovanligt trevligt bemötande på en reklamationsavdelning gällande min döda (och saknade) iPhone…la leende på luren och var nöjd, vilket jag verkligen inte hade räknat med.
Nästa glädjebesked väntade i min brevlåda…min lägenhet, där jag nu har bott i andra hand i snart tre år, har förvandlats till ett förstahandskontrakt! Ingen mer oro, jag har papper på att jag har ett hem…inflyttningsfest is coming up!
Vidare iväg till mitt andningshål Studio Paus för en mer än välbehövlig ansiktsbehandling hos världens bästa Johanna. Alltid lika underbart, och dagens besök gjorde verkligen under med min extremt vintertorra hy…tack!
Nästa stopp: Slussen. Mötte upp fina M, tog en promenad till Chokladfabriken (mitt chokladté var yummie!) för att prata bort ett par timmar. Alltid lika givande och trevligt, och jag inser hur tacksam jag är över att vi har hittat tillbaka till varandra igen efter 10 år, om än i en helt annan form.
Hem via en sväng på stan, ett skönt telefonsamtal med mamma, kallrökt lax till middag och nu en stund i soffan innan en tidig kväll under täcket med de sista sidorna i Hundraåringen.

En tisdag made in heaven, och jag behövde det verkligen för att leda bort rädslan inför fredagen som kommer…
Tack alla.
Foto: Privat. En småkall cykel på Östermalm.

4 kommentarer

  • Jojohanna

    >Vad härligt att du fick en supertisdag! Det är du värd.

    (Apropå kyla, jag har aldrig frusit så mycket som när jag bodde på Värmdö ett år. Torr kyla är bra kyla. Här kan det vara -30 men ändå blir jag inte så kall som av den däringa "fuktkylan" vid havet. Brrr).

  • JoHo

    >GRATTIS till kontrakt, måste kännas jätteskönt! Och det lät som en superduperdag! Hoppas att onsdagen har varit lika skön hittills, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.