redcord,  styrketräning

Hej 2-hydroxipropansyra!

Förvånansvärt pigga ben idag med tanke på urladdningen igår…men jag hade ändå satt löparförbud på mig själv för att skona mitt vänsterben. Det fick bli lite annan träning idag, träning som fyllde hela kroppen med mjölksyra och skapade ett skönt(?) iallamående efteråt…
Startade på crosstrainern, bara en kvart som var tänkt som uppvärmning…men i Helenas värld kan ju uppenbarligen ingenting göras med måtta så efter 4 km på 15 minuter klev jag av med lagom skakiga ben och svettigare än svettigast. Great.
Next stop – raka marklyft i superset med ryggresningar med viktplatta…aj för ländryggen och baksida lår. Fortsatte med hantelrodd och varvade med att plåga de vansinnigt tråkiga (men välbehövliga) små musklerna på axelns baksida. Avslutade med 50 djupa (från stepbräda) utfall på varje ben, statisk träning för insida lår hängande i RedCorden och lite mage på det.

Fantastiskt skönt pass, men jag var verkligen löjligt trött i hela kroppen. Träningsvärken imorgon är ett faktum och jag är glad att jag har en vilodag (än så länge…).

Nu lite nedvarvning och kaffe på Waynes innan årets femte bio. Winters Bone står på tur och jag är otroligt förväntansfull!

Hur har er tisdag varit? Träning eller vila?

7 kommentarer

 • Erika aka Frk Nyfiken

  Tisdagen har innehållit fantastiskt plumsande i djup snö (om man råkade gå utanför skoterspåren) eller i alla fall rask promenad i lös snö som bjöd på lagom motstånd i 90 min. Strålande sol och -14 grader. Sämre kan man ha det. Promenaden fick i alla fall tankarna på annat än de onda musklerna på insidan lår efter söndagens genomkörare av benen. Jag klagar inte alls.

 • Angelica

  Tisdagen blev stenhård som alla tisdagar =). Hade två pass med alldeles för mycket överskottsenergi och det fick jag minsann höra efteråt av alla otroligt trötta deltagare, ha ha

 • Magnus

  Vilken snygg blog du har fått! Jag har Winters Bone inbokad på söndag, den har onekligen fått fina recensioner. Även Black Swan verkar också bra och har redan bidragit till en boom av klassisk balett i USA- ingen dålig filmstart på året mao:)

  • Helena

   Åh, tack Magnus! Ska bli intressant att höra vad du tycker om Winter’s Bone…jag blev faktiskt lite besviken, och det händer rätt sällan… Kul att du tittade in! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.