frukost Okategoriserade

Ful med ack så god

Ja, min gröt alltså…den platsar ju inte i något matreportage direkt.

Men vet ni hur gott det kan vara med lite havregryn, blåbär, kiwi, hasselnötter, pumpakärnor och en hel jäkla massa kanel!? Ja, och ett kokt ägg såklart. Gränslöst gott om ni frågar mig. Kan knappast tänka mig en bättre start på en torsdag som ser mer än fin ut i mina ögon…
Världens bästa jobb, kort med intensiv träning, Skavlan-inspelning på SVT med minst en grym gäst, och sen en (vad som verkar bli) mycket trevlig middag på det. Ja, och som grädde på moset vetskapen om en tidigare oplanerad med mycket välkommen sovmorgon imorgon (tack Frida!).

Hur tar ni hand om er egen torsdag?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  suzan
  3 februari, 2011 at 10:26

  Med 45 min bodypump, 30 min löpband och storhandling på ett tomt ica maxi =)

 • Reply
  Jennie
  3 februari, 2011 at 10:53

  Gröt, mums! Har allt hemma som du toppar gröten med, tack för tips. Ska testa i morgon… Hade grötfoto på bloggen igår faktiskt:)
  Min torsdag… Hemma och städa och pallra mig ut på promenad tror jag.
  //Jennie

 • Reply
  Erika
  3 februari, 2011 at 11:04

  Genom snygga kläder, gott hallonte och ett allmänt leende! I alla fall so far, känns som om dagen bara blir bättre och bättre.

 • Reply
  soffan
  3 februari, 2011 at 11:41

  Jag tyckte det såg smarrigt ut jag, men så är jag också barnsligt förtjust i geggor 😉 . Min torsdag består av sovmorgon, långfrukost, plipphäng, s-core och RPM. Softish 🙂 .

 • Reply
  Mattias
  3 februari, 2011 at 14:21

  Som jag då, ful men förbannad god när man väl fått smaka på mig 😉

 • Reply
  carro
  3 februari, 2011 at 19:55

  Gröt är gott!!
  Jag tog 55 min shape (men det vet du ju:)) sedan har jag pluggat och ätit god frulle, nu sitter jag i soffan, bloggar och planerar nästa veckans träning.

  Jag insåg idag att jag kom i mina jeans som jag när jag var skadad ”växte ur”. Haha. Så nog är jag påväg tillbaka, men längtar till du är klar med din PT- kanske du har lust att köra med mig mer i vår/sommar??

  Oj, nu blev det en hel bok som kommentar, haha.

 • Leave a Reply