Okategoriserade,  vänskap

Komprimera mera!

Fredag igen. Skönt ju…även om jag ska spendera eftermiddagen och kvällen på jobbet. Tittar tillbaka på en torsdag att komma ihåg och känner att fredagen inte behöver leverera något alls…nada. Jag är redan mer än nöjd med starten på den här helgen.

Gårdagen…en fin dag. Hade en grymt bra dag med fredagskänsla på jobbet. Tränade ett snabbt men skönt och otroligt svettigt pass (ni vet…”jag har egentligen inte tid men jag kör i 180 km/h så hinner jag”). Studsade vidare och mötte upp två solstrålar – Åsa och Erika – och vi susade vidare till SVT för att kolla in inspelningen av veckans Skavlan. Glada Hudik-Pär Johansson och Janne Josefsson i samma program…behöver jag säga att det är värt att se ikväll?

Så nära Skavlan-stolarna vi fick komma…

Fylld med glädje och med nytorkade tårar fortsatte jag och Erika till stan för en kort tépaus med sköna diskussioner om livet och kärleken…underbart! Kramades (heja kramar!), gick åt två olika håll och min kväll fortsatte sen med ett glas vin (kanske två…) och en fantastiskt trevlig och energifylld middag som sträckte sig ända in på nästa dygn…

Kom inte och säg att jag inte är lite av ett dygnskomprimeringsproffs? Så mycket glädje och härliga möten på en och samma dagheja livet!
Så – vad hittar vi på idag mina vänner?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.