morgon

Here comes the sun…

Vilken morgon! Är det ens möjligt att stanna inomhus när världen fullständigt dränks i sol utanför dörren!? Ligga kvar i sängen var iallafall inte ett option för mig när jag utan väckarklocka slog upp mina blå vid 8. Kaffe, tack ja.

Tog en skön morgonpromenad över till grannön för att lagra sol. Hittade ett rosa hus och kom på att jag kanske vill bo i just det, ett rosa hus. Ja, alltså den dagen jag känner att jag är redo att lämna min älskade lilla etta på min ö, hitta någon att flytta in i ett rosa hus med och bli vuxen (när blir man vuxen egentligen? jag menar…på riktigt?).

En timme sol senare var jag hemma och gröten smakade godare än på länge. Ska bara låta den smälta, sen måste jag nog ge mig ut och springa en liten sväng…det är en totalt underbar dag utanför fönstret!

Har ni tagit chansen att boosta kroppen med sol idag?

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.