morgon

Here comes the sun…

Vilken morgon! Är det ens möjligt att stanna inomhus när världen fullständigt dränks i sol utanför dörren!? Ligga kvar i sängen var iallafall inte ett option för mig när jag utan väckarklocka slog upp mina blå vid 8. Kaffe, tack ja.

Tog en skön morgonpromenad över till grannön för att lagra sol. Hittade ett rosa hus och kom på att jag kanske vill bo i just det, ett rosa hus. Ja, alltså den dagen jag känner att jag är redo att lämna min älskade lilla etta på min ö, hitta någon att flytta in i ett rosa hus med och bli vuxen (när blir man vuxen egentligen? jag menar…på riktigt?).

En timme sol senare var jag hemma och gröten smakade godare än på länge. Ska bara låta den smälta, sen måste jag nog ge mig ut och springa en liten sväng…det är en totalt underbar dag utanför fönstret!

Har ni tagit chansen att boosta kroppen med sol idag?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ann
  6 februari, 2011 at 10:57

  Det är fullständigt underbart, finns inget annat att göra än att springa långdistans. Lång-långdistans. Jag längtar ihjäl mig men måste smälta gröten först…
  Kram på dej och hoppas löpturen blir fantastiskt och smärtfri!

 • Reply
  oroshjärta
  6 februari, 2011 at 14:07

  Älskar denna dag! Söder runt med kaffe&soligt hjärta! Kram!

 • Reply
  Sofie RW
  6 februari, 2011 at 14:19

  Verkligen underbart väder idag. Ett rosa hus… ja varför inte?

 • Reply
  Ellinor
  6 februari, 2011 at 15:45

  Jag har spenderat hela helgen på jobbet, så inte så mycket utomhusvistelse för min del. Dock har det varit grått, trist oxh regnigt här så det känns helt ok ändå.
  Hoppas du haft en fin dag!
  Kram

 • Reply
  Jojohanna
  6 februari, 2011 at 21:45

  Mmm, jag fick också sol idag. Smet från hushållssysslorna för lite skridsko på sjön. Och vem vill inte ha ett rosa hus, vuxen eller inte!

 • Leave a Reply