Okategoriserade

Morgonpromenadssäsongen inledd!

Klockan 05.00 är det ganska tomt och mörkt i vår huvudstad…men det är också den absolut bästa tiden på dygnet för en promenad! Igår gick jag och lade mig 21.00 och bestämde mig – idag skulle jag börja promenera till jobbet igen, istället för att åka buss med alla tröttmössor och baciller. Sagt och gjort – och god damn it vad skönt det var!

40 minuter och 4,78 km senare var jag piggare än på länge och SÅ redo för den här måndagen. En måndag som börjar med vårkänslor på ett glatt jobb, fortsätter med träning och avrundas med middag och Trassel i 3D med min bästa vän.

ÄLSKA måndagar….väl?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Annika
  7 februari, 2011 at 09:40

  Samma här! Jag lärde mig hitta promenadvägen in till stan igår och den invigdes idag! perfekt 🙂

 • Reply
  Ann
  7 februari, 2011 at 12:22

  Japp! Love it!

 • Reply
  Ulrika
  7 februari, 2011 at 13:37

  Ja visst ska vi älska måndagar! Jag inledde veckan som vanligt med en löprunda och det var alldeles, alldeles underbart 🙂

 • Reply
  Hälsa & Träning
  7 februari, 2011 at 17:00

  Härligt! Morgonpromenader är underbart, men jag är alldeles för dålig på att ta mig ut på dom. Så snart det blir ljusare går det kanske lättare… Hoppas!

 • Reply
  Cizzi
  7 februari, 2011 at 18:56

  Härligt! Jag fick ändra mitt schema och öppna idag jag med. Konstigt nog var jag pigg och ute i god tid. Men att gå till Älvsjö från Vasastan hade tagit lite väl lång tid, så det blev en promenad till karlberg istället. haha

 • Reply
  Mattias
  7 februari, 2011 at 19:05

  Rock n´roll! *vrålar*

 • Leave a Reply