löpning

I can handle the truth…oh yes, I can!

”Du verkar ha tagit i rejält idag, du är sådär rödvit i ansiktet som man är när man har ansträngt sig lite för mycket”. Vissa dagar gillar jag mina härliga och ärliga kunder lite mer än andra…och ibland kan man ta en icke-komplimang bättre än andra gånger.
Idag studsade orden mot min panna och föll till golvet, för mitt utseende rimmade inte alls med min känsla i kroppen. Ansiktet som uppenbarligen skvallrade om total utmattning var egentligen the face of träningsmässig tillfredsställelse, ett endorfinrus som inte visste några gränser och en obeskrivlig glädje att mitt tidigare så onda ben tillsammans med mitt vältränade psyke orkade ta mig 15 kilometer på ett löpband. Men slutkörd? Långt ifrån.

Plötsligt vaknade suget efter att anmäla benen och psyket till något lopp under året…förutom Stockholm Marathon då, som jag redan är anmäld till men som fortfarande ligger lite i riskzonen. Jag kommer garanterat att avstå om det finns den minsta risk att jag springer sönder mitt ben igen, så det så. Men sugen är jag allt…det ska jag inte sticka under stol med (vad är det för uttryck?).

”Jag tycker synd om dina blivande kunder, med tanke på dina sadistgener” var en annan skön sanning som levererades till mig idag från en kund, när min kommande PT-karriär kom på tal. Ska nog se till att hoppa in som vikarie till ovan nämnda kund när han minst anar det…what goes around comes around, säger jag bara och ler lite inombords…eller gapskrattar, to be honest.

Har ni tränat idag?

.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  julie
  21 februari, 2011 at 20:09

  Hej hej
  Jeg har flyttet min blog, kig endelig ind på http://www.madlegogbabykuller.blogspot.com
  Kh Julie

 • Reply
  soffan
  21 februari, 2011 at 23:15

  Oj vad jag önskar att jag gillade att springa… Ja, inte för att jag egentligen behöver träna så mycket mer än jag gör nu iofs. Men det låter ju så skönt!

 • Reply
  Johanna
  22 februari, 2011 at 08:32

  Hur var du skadad? Jag dras med ett löparknä som jag försöker bli av med, det är inte speciellt roligt..

 • Reply
  Petra
  22 februari, 2011 at 12:48

  Ingen bra träningsvecka för mig. Hade superträning i går och nästa blir inte förrän torsdag 🙁

 • Reply
  Jojohanna
  22 februari, 2011 at 19:19

  Välkommen i kräftklubben. Jag förstår precis hur du såg ut i nyllet 🙂 Härligt att du fick en sån skön känsla av avklarad löpning! Grattis!

 • Reply
  mina
  28 februari, 2011 at 06:47

  Men du ska väl krossa mig i premiär milen om några veckor har jag räknat med!? 🙂

  • Reply
   Helena
   28 februari, 2011 at 08:14

   Well…har inte planerat att springa den, men kanske borde ändra mig? 🙂

  Leave a Reply