styrketräning

Skakis

Ok, min vilodag onsdag blev visst träningsdag onsdag den här veckan. Har ett till synes outtröttligt driv i kroppen just nu, så när min käre PT-kollega erbjöd sig att testa ett spyjobbigt överkroppspass, med fokus på bröst och rygg, på mig kunde jag ju liksom inte tacka nej…

Sagt och gjort – efter sovmorgon (well, sovmorgon i Helenas värld…klockan 7), frukost och lite mailande hit och dit stod jag klockan 10.00 i givakt på Balance City, intet ont anande vad som komma skulle. Bring it! var min enda kommentar, och den fick jag ju äta upp rätt snabbt.
50 minuter – 8 övningar x 6-20 reps x 5 set (räknehjälp: 40 set!) – senare var jag rätt mör…för att inte säga så full av mjölksyra att jag mådde illa. Tack. Antar jag.

En snabb mil på cykeln i världens skönaste skor efter passet from hell drev bort min ilska över att jag är så f*rbannat svag, och i ett endorfinrus och till tonerna av en fantastisk cover av Bruno Mars ”Grenade” på repeat stretchade jag lääääänge, och bestämde mig samtidigt för att jag sommaren 2011 ska vara lika stark som Pippi.

Jag kan meddela att min planerade scrub i duschen bara vara att glömma, att schamponerandet framkallade svår mjölksyra och att jag var nära att be någon om matningshjälp när jag skulle få i mig min lunch. Kan ju dock inte låta bli att le åt det och bara älska känslan av total utmattning…för det är väl för härligt ändå?

.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.