styrketräning

Balans

Ja, det var exakt det min måndag handlade om. Balans. Ja, ni vet, balansen mellan att tvinga kroppen att slita hårt och sedan låta den få njuta av något den tycker mycket om.

Avrundade jobbdagen med en date med min kollega och självutnämnde PT. Dags för byte av program efter fyra veckor med det förra som mer eller mindre tog död på mig…och det nya var inte lättare. Inte alls. Armarna kändes som bly och jag var helt övertygad om att någon hade injicerat ett par liter vatten i dem när jag inte såg. Efter 40 set och 50 minuter mjölksyra var jag helt färdig och bestämde mig för att ge mig själv en rosa måndagspresent som jag har suktat efter ett bra tag…kommer senare!

Nästa belöning blev i form av en date med bästa fru Ehrnholm. Spot and Tell hade nämligen bjudit in till vin – och tapasafton på finfina Prime Wine Bar på Östermalmstorg, och det visade sig bli mer lyckat än vi hade kunnat ana.

Montecillo var vinet för kvällen, och vi testade både Montecillo Crianza, Reserva och Gran Reserva. Till det skulle det serveras tapas, och SOM det serverades tapas! Både jag och Åsa (som såklart också kom direkt från ett träningspass) passade nog faktiskt på att äta middag när vi ändå var där, därav våra överfulla tallrikar…

Inte helt otippat blev Gran Reserva min favorit, och eftersom den är ny i sortimentet och kan inhandlas till det ringa priset av 199 kronor på Systembolaget så kommer den garanterat få följa med hem till mig nästa gång jag ska köpa rödvin. Otroligt gott!

Som om det inte vore nog fick vi också med oss en liten goodiebag hem. Den innehöll dels en riktigt proffsig vinöppnare, dels två små påsar från Ejes Choklad – en med chokladtryffel, smaksatta med Montecillo Gran Reserva, och en med geléhallon, smaksatta med Montecillo Rosado…och båda påsarna råkade visst slinka ner i magen i soffan när jag kom hem.

Balans…så 2011.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.