träningsprylar

Dreaming in pink

Ja, jag bestämde mig ju under det vansinnigt jobbiga styrkepasset i måndags att jag skulle belöna mig själv med en present om jag klarade mig igenom det utan att svimma. Sagt och gjort, när jag hade släppt ner den sista hanteln på golvet stövlade (vad är det för uttryck btw?) jag iväg till Adidas där de stod och väntade…mina nya Adidas Adizero Aegis 2.0. Rosa och vackra (precis som mina promenera(gärna nykär)-genom-stan-i-vår-skor), 221 gram(!) lätta och snabba som vinden…jo, jag tackar. Varsågod Helena!

Kroppen har varit lite matt i ett par dagar, och jag har tar vilodag nummer två(!) i rad idag. När nästa löprunda ska avverkas behöver man dock inte vara raketforskare för att inse att mina fötter kommer att le i rosa…misstänker att det blir redan imorgon.

Mina nya lovers som snart ska få komma ut och känna på Stockholms bara gator…kanske en date tillsammans med det par som bor i grannstadsdelen..?

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.