träningsprylar

Dreaming in pink

Ja, jag bestämde mig ju under det vansinnigt jobbiga styrkepasset i måndags att jag skulle belöna mig själv med en present om jag klarade mig igenom det utan att svimma. Sagt och gjort, när jag hade släppt ner den sista hanteln på golvet stövlade (vad är det för uttryck btw?) jag iväg till Adidas där de stod och väntade…mina nya Adidas Adizero Aegis 2.0. Rosa och vackra (precis som mina promenera(gärna nykär)-genom-stan-i-vår-skor), 221 gram(!) lätta och snabba som vinden…jo, jag tackar. Varsågod Helena!

Kroppen har varit lite matt i ett par dagar, och jag har tar vilodag nummer två(!) i rad idag. När nästa löprunda ska avverkas behöver man dock inte vara raketforskare för att inse att mina fötter kommer att le i rosa…misstänker att det blir redan imorgon.

Mina nya lovers som snart ska få komma ut och känna på Stockholms bara gator…kanske en date tillsammans med det par som bor i grannstadsdelen..?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  annastei
  23 mars, 2011 at 11:47

  Åh, nu klickade jag mig, via dina sko-poster, vidare till Sportamore och råkade beställa ett par sneakers jag med, bara sådär. De såg visserligen grymt snygga ut, fanns bara ett par kvar som var just i min storlek, och de var på halva priset, så det känns ju lite meant to be, men ändåååå…. jag måste börja hålla lite hårdare i plånboken. Men tack för inspirationen! 😛

  • Reply
   Helena
   23 mars, 2011 at 11:53

   Älskar Sportamore och ÄLSKAR att det verkligen är time for sneakers på riktigt nu! 😀

 • Reply
  Ann
  23 mars, 2011 at 12:33

  Wow, tävlingsdojor!! Wroooom!

 • Reply
  Mattias
  23 mars, 2011 at 19:12

  Jag säger som Ann: Wrooooom! 🙂

 • Reply
  oroshjärta
  25 mars, 2011 at 06:50

  Snygga,but im Nikefreak;)

 • Reply
  Är det rimligt… « Health by Helena
  25 mars, 2011 at 11:58

  […] Senast kommenteratTerese Alvén om Kärringen mot vinden och sötaste gubbarnamaja-Style & Life by Leia om Kärringen mot vinden och sötaste gubbarnaHelena om Kärringen mot vinden och sötaste gubbarnaoroshjärta om Tidig uppjoggoroshjärta om Dreaming in pink […]

 • Reply
  JoHo
  27 mars, 2011 at 21:33

  Snigga!!

 • Leave a Reply