events restaurangtips

Hjärtat kokar över…

Vilken dag! www.bloggaromtraning.se lever äntligen och World Class Vasastan fylldes med härliga människor som kom för att träna sitt hjärta och samtidigt hjälpa några av de utsatta i samhället…de som saknar allt det som vi andra ofta tar för givet.

Det gjorde mig så varm att se hur människor pressade ner stora sedlar i insamlingsbössorna. Det gjorde mig varm att få starta dagen tillsammans med Soffan, som visade sig vara precis lika underbar på instruktörscykeln som i livet utanför träningslokalerna. Att få mingla en timme med en massa sköna människor som fyllde på min energireserv. Att solen sken och jag fick en välbehövlig energiboost mot en husvägg. Att Lollo fick mig att totalt glömma min dansosäkerhet och bara släppa allt. Att jag lyssnade på kroppen och avbokade en klass för att ge den lite extra vila. Att Emil berörde mig på djupet med ett fantastiskt fint tema och underbar musik på sin cykelklass Livestrong, och fick mig att gråta(!) under uppvärmningen (blödig…jag?). Att duscharna på World Class är helt magiska och fick mig att inbilla mig att jag efter tre härliga träningstimmar stod under ett tungt sommarregn. Att dagen avslutades med en magisk tonfisk i ett sällskap som fick mig att känna mig extra levande.

Mitt hjärtat är tränat, extra varmt och känns otroligt lätt att bära…tack alla – ni är fantastiska!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mattias
  20 mars, 2011 at 09:47

  Vilken djuriskt god tallrik. MUMS!

 • Reply
  soffan
  20 mars, 2011 at 11:00

  Ååå, tack snälla… DU är underbar 😀 !

 • Reply
  annastei
  20 mars, 2011 at 14:43

  Åh, den där magiska tonfisken måste jag nog se till att prova snart… Tonfisk är ju alltid grymt gott, men det där såg verkligen sjukt mumsigt ut!

 • Reply
  Anna
  20 mars, 2011 at 16:51

  Håller med om att det var en kanondag igår. Roligt att träffa dig!! 🙂

  Ha en skön söndag!

 • Reply
  Myror i brallan « Health by Helena
  20 mars, 2011 at 18:22

  […] kommenteratAnna om Hjärtat kokar över…annastei om Hjärtat kokar över…soffan om Hjärtat kokar över…Mattias om Hjärtat […]

 • Reply
  Marie Kjellnäs
  20 mars, 2011 at 20:37

  Fin bloggen har blivit! Instämmer, en härlig eftermiddag igår (som det blev för min del) med sköna människor och nice träning. Men det där om duscharna? Vad är det för bra med att vattnet rinner ut i hela omklädningsrummet?? Kramar till dig! 🙂

 • Leave a Reply