events,  restaurangtips

Hjärtat kokar över…

Vilken dag! www.bloggaromtraning.se lever äntligen och World Class Vasastan fylldes med härliga människor som kom för att träna sitt hjärta och samtidigt hjälpa några av de utsatta i samhället…de som saknar allt det som vi andra ofta tar för givet.

Det gjorde mig så varm att se hur människor pressade ner stora sedlar i insamlingsbössorna. Det gjorde mig varm att få starta dagen tillsammans med Soffan, som visade sig vara precis lika underbar på instruktörscykeln som i livet utanför träningslokalerna. Att få mingla en timme med en massa sköna människor som fyllde på min energireserv. Att solen sken och jag fick en välbehövlig energiboost mot en husvägg. Att Lollo fick mig att totalt glömma min dansosäkerhet och bara släppa allt. Att jag lyssnade på kroppen och avbokade en klass för att ge den lite extra vila. Att Emil berörde mig på djupet med ett fantastiskt fint tema och underbar musik på sin cykelklass Livestrong, och fick mig att gråta(!) under uppvärmningen (blödig…jag?). Att duscharna på World Class är helt magiska och fick mig att inbilla mig att jag efter tre härliga träningstimmar stod under ett tungt sommarregn. Att dagen avslutades med en magisk tonfisk i ett sällskap som fick mig att känna mig extra levande.

Mitt hjärtat är tränat, extra varmt och känns otroligt lätt att bära…tack alla – ni är fantastiska!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.