hurra löpning

Sol till frukost…eller vilodagen som kom av sig

Vilodag från träningen idag då. Vaknade äntligen utsövd efter bara ett oplanerat uppvaknande inatt…det går framåt! Hoppade upp ur sängen, konstaterade klarblå himmel och sol, gjorde en kopp kaffe och ringde min allra bästa vän som fyller år idag (HURRA HURRA HURRAAAAA!).
Full med nytankad energi, som jag alltid blir när jag pratar med henne, stack jag ut för att ta en promenad. Benen ville dock inte alls gå, det kände jag redan i trappuppgången, så det var bara att stryka vilodagen ur kalendern och inse att det istället skulle bli en kortare joggingtur innan frukost.

67 minuter senare var jag hemma och insåg att jag hade hunnit med 12 helt fantastiska kilometer solsken genom stan. Ingen smärta what so ever i mitt ben, trots att det är mindre än två dygn sedan jag sprang veckans långpass. Lungorna log hela vägen och meddelade att de har mycket mycket mer att ge och hela jag såg nog ut som ett fånigt smile hela vägen. Jag kan inte förklara för er känslan av att kunna springa utan smärta igen, men ljuvlig är vad den är…ungefär lika ljuvlig som den något försenade gröten var när jag kom hem.


Miss Happy Face…med rosor på kinden och solsken i blick.

.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ann
  2 mars, 2011 at 16:18

  Jippie, jippie, jippie!!!

 • Reply
  Mina
  3 mars, 2011 at 06:25

  HÄRLIGT att du är tillbaka och att benet mår bra!
  Jag ska iväg nu och provspringa mitt ben för första gången på en vecka. Ska bli.. spännande.
  Håll tummarna!

 • Reply
  Ellinor
  3 mars, 2011 at 07:28

  Får alltid en sådan rejäl laddning positiv energi när jag kikar in här!
  Hoppas du får en fin dag.
  Kram

 • Reply
  Alexandra
  3 mars, 2011 at 10:46

  Det både ser och låter helt underbart. Tur att inte solen skiner hos mig idag, då hade det blivit kämpigt att ha vilodag!

 • Reply
  mina
  3 mars, 2011 at 15:31

  Tid på premiärmilen…
  jag ville ju ner till 50 men jag känner absolut inte just nu att jag har det i mig.
  Men om du gör ett litet 3 veckorsträningsschema åt mig så kanske det kan gå…? 🙂

 • Leave a Reply