vila

Vacker vila

Efter en timme och 11 lugna kilometer på löpbandet igår räknar jag till 33 kilometer löpning på två dagar…så jag vilar idag. Benen känns oförskämt pigga (läs: det känns ingenting från löpningen) men jag inbillar mig att de behöver vilan trots att de vill lura i mig motsatsen.
Efterlängtade mamma och småkusinerna är på besök från Dalarna och vi kommer att spendera dagen med att fånga den helt underbara solen som hela Stockholm fullkomligt badar i idag. Jag har tagit en skön promenad nu på morgonen och kan knappt vänta på att få komma ut igen!

Hur spenderar ni lördagen – träning eller vila?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mattias
  26 mars, 2011 at 17:22

  Lördag – jobbar, dricka vin och äta onyttigt.
  Söndag – straffar jag mig själv genom 15 km lätt och skön löpning.
  Det sistnämnda kan ändras…

 • Reply
  Heidi
  26 mars, 2011 at 17:25

  Jobbet har tvingat mig att vila hela veckan så jag stack självklart till gymmet idag!

 • Leave a Reply