morgon

Andningspaus

Efter jobb och skola i ett svep sen måndagen för två veckor sedan kände jag igår, när jag för en gångs skull en söndag hade ett påtagligt lugn i kroppen, att jag behövde en dag för att komma ikapp med mig själv. Ledig måndag blev lösningen och jag tackar mig själv oändligt för det beslutet.

Åtta(!) timmars sömn, en lång frukost med James Vincent McMorrow (kolla in Spotify…underbart!) i högtalarna och en god kopp kaffe har startat den här dagen…en dag som fortsätter med storstädning (meditation á la Helena), långlöpning (ännu bättre meditation á la Helena) och lite plugg inför min sista skolvecka som startar imorgon.
Jag älskar redan den här dagen. Älskar, I tell you.

Morgonkaffet. Dagens viktigaste.

Vad gör ni idag?

2 kommentarer

  • soffan

    Jag lägger sista handen vid min BODYCOMBAT till Blogger Boot Camp på lördag, reviderar lite efter torsdagens genomdrag, så att klassen blir ÄNNU bättre 😛 . Sedan blir det BODYPUMP och RPM i eftermiddag.

  • Erika

    Det är helt klart DIN dag, bästa 2011-måndag.

    Min dag innehåller sömn och vila och massor av te. Förkylning i kroppen, som en slags kroppslig urladdning efter flera veckors vakuum. Så jag skäller inte på kroppen, utan låter den vila. Vill den sova, så får den. Vill den nysa, så får den. Jag låter det hända och låter det gå över. Den förtjänar det 🙂

    Men bara i nån dag eller två, för sen ska den träna igen! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.