Holistic,  kosttillskott

Helena + Holistic = true love

På tal om att vara snäll mot sin kropp. Jag vet inte om min nya partner in crime (jippi!) kunde ha skickat sitt första paket mer lägligt. Jag och magen ska för första gången i mitt liv bli kompisar på riktigt, och i veckan damp det ner en härlig blandning av bland annat psylliumfröskal, cellenzym och linfröolja…plus en massa intressanta påsar med diverse rawfood. Attraktionslagen at its best!

Hej nytt skafferi!

Jag har blivit kontaktad av ett och annat företag tidigare angående tester och sponsring av diverse kosttillskott, men eftersom jag av princip är emot det mesta som är konstgjort så har jag valt att tacka nej och inte utsatt min kropp för onödiga tillsatser.
Holistic däremot, där är jag beredd att göra ett undantag. Ett STORT undantag. Ja, jag kan dra det så långt så att jag kan säga att jag är otroligt glad och känner en ära att få vara med i deras gäng! Naturligt, ekologiskt och av hög kvalitet – precis som jag vill ha det! 😀

Hur gör ni – kosttillskott eller inte…och vad stoppar ni i er?

8 kommentarer

 • Mela

  Inga kosttillskott här. Och framför allt inte Holistic… 🙂 Don’t like (av flera anledningar). Men visst är det positivt att de inte har sötningsmedel och så, och vita mullbär är ju supersmarrigt.

 • Erika

  Inga tillskott för min del. Jag tror helt enkelt inte alls på det. Mer än på placeboeffekten möjligtvis och den ska inte underskattas:) Det enda jag äter är Omega3 eftersom jag inte äter fisk men jag tror alltid att mat är bättre än tillskott och att man kan få i sig allt man behöver via just mat. Jag har (fått!) sån linfröolja som på bilden och den tror jag är bra för mig som icke fisk-ätare 🙂

 • Ann

  Jag säger nej tack. Vanlig mat, ja tack (och okej då, lite godis & glass emellanåt oxå;)).
  Men just holistic har jag läst om och blivit lite sugen på…vi får se vad fröken Helena kommer fram till!!

 • Andréa

  Förutom sportdryck och järntillskott i perioder; väldigt sällan. Någon gainer då och då om jag vet att det dröjer ett tag tills jag får riktig mat. Dock så naturlig sådan som möjlig. Fast iofs äter jag massa godis så så himla bra är jag ju inte 🙂

  Krya på dig föresten!

 • M

  Äter ingen kosttillskott alls men dricker vitaminer typ Berocca. Men jag skulle nog gärna prova om jag också fick vara med i testgäng och bara få hem varorna gratis. Sådant är ju annars ganska dyrt och då lägger jag hellre de pengarna på Dubbelnougat 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.