löpning

Spontanitet for the win!

Första dagen på länge som jag har spenderat en dag mer eller mindre helt spontant…jobbet undantaget, såklart.

Efter jobbet stressade jag inte därifrån, utan åt lite mellis med en kollega i vår mjukaste fåtölj i receptionen. Skönt.
Köpte lite jordgubbar och lunkade tillsammans med dem sakta bort till Karlaplan och ”min” Johanna på Studio Paus. Hon fixade lite med mina ögonfransar och gjorde mig ännu lite gladare med sin sköna energi.
Lufsade tillbaka i solen och stötte på alltid lika strålande Sara mitt i vimlet på Stureplan, och på några minuter hann vi reda ut ett och annat här i livet.
Vidare upp till Hötorget där jag mötte en otroligt efterlängtad lillebror, köpte ännu mer jordgubbar och vi filosoferade bort ett par timmar i kvällssolen. Älskar honom.
Bussen hem med härliga Maggio i öronen.
Iväg på en tilltänkt lätt jogg…som dock resulterade i 6 kilometer som seglar upp på listan bland de snabbaste jag gjort på länge (4.24 min/km). Massor med spring i benen och smärtan i benhinnorna som bortblåst.

Det låter kanske som en fullspäckad dag, men lugnet i min kropp säger annorlunda. Det säger att Helena är avslappnad och mår bra idag. Mycket bra.

Nöjd, glad och lugn efter en knapp halvtimme längs vattnet.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.