sjukdom

Oskön natt

Ja, det är rätt oskönt att komma hem efter en helt fantastisk helg och känna att magen inte mår riktigt som den ska. Rätt oskönt att ha kramper så att man ligger i fosterställning. Oskönt att ringa gråtande hem till mamma och oroa henne som sitter 30 mil bort och inte kan göra ett skit. Oskönt med feber…och ännu högre feber. Oskönt att behöva åka in till akuten mitt i natten, och ännu mer oskönt att inte få sova i sin egen säng.

Charmigt sovrum.

Det är däremot extra skönt att äntligen få ligga hemma i sin soffa igen och lätt konstatera att jag ska ha respekt för min kropp. Jag har verkligen inte en chans när den säger ifrån, hur tjockt pannben jag än har.

Jag är tillbaka snart, ska bara hämta mig lite.

25 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.