Okategoriserade

Omstartad

Helgen på Selma Spa är över. X2000 från Karlstad är min boplats för tillfället och det går snabbt och säkert hem mot Stockholm.  Jag sitter och försöker sammanfatta helgen, men det är så mycket intryck, möten och nya insikter som slåss om platsen i mitt huvud…allt bara flyger omkring som ogreppbara flygfän. På ett fantastiskt skönt sätt, that is.

Min sista dag har iallafall varit helt fantastiskt otippad. Hade planerat in två träningspass och en föreläsning, men det blev inte alls så. Efter David och Rubins mangling av mina ben igår kände jag att en vilodag var på sin plats, så en vilodag blev det (ja, förutom lite skumma fysiska övningar som fastnade på ett minneskort som tydligen ska tömmas ut för offentligheten lite längre fram…återkommer).
Sovmorgon (sa jag att sängarna är fantastiska?), lång frukost och ännu ett konstaterande att det är rätt skönt att bara vara ibland. Tusen tankar om allt och inget, en massa frågetecken som rätades ut och andra som fortfarande är skönt kurviga och får ligga till sig en stund.

Bara vara är dessutom Davids recept till mig nu fram till maran. Ja, iallafall ska jag plocka bort väldigt många löppass om jag vill kunna springa med benhinnorna på min sida. Jag har ju som ni vet lite(?) svårt för vila ibland, men efter hans föreläsning NeoTraining där jag ännu mer förstod hur viktigt det är att få med nervsystemet och andningen på tåget om man ska lyckas träna utan skador, är jag rätt övertygad om att jag behöver varva ner lite i livet för att förbättra min återhämtning och läkning av kroppen. Jag testar, och går det så går det…går det inte så får jag agera hejarklack den 28 maj, och det vore inte enligt min plan för fantastic 2011.

Jag har dock fått med mig en massa bra redskap för hur jag ska kunna koppla av lite de kommande veckorna. Mindful Mind-klassen igår och den efterföljande föreläsningen ”Tänk om…du kanske bara behöver tänka om?” insåg jag så många saker att jag t.o.m. grät en skvätt. That’s me…och jag tror att jag återkommer till just den föreläsningen lite senare, när den har landat.

Känner mig smått omstartad efter två nätter i de värmländska skogarna, och känslan av skön avslappning (och vansinnig trötthet) ligger som en filt över hela mig. Jag har hört att det regnar i Stockholm, och det kommer att passa mig perfekt ikväll. Mysbrallor, tofflor och en avstängd tv i soffan. Bara vara.
Nu är vi redo för en ny vecka va?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.