resor

Jag tränar inte…

Nej, bortsett från en powerwalk runt våra hoods igår morse har det inte blivit mycket till träning här i Toronto. Istället utnyttjar vi shoppingen till max, äter god mat på favoriten Milestones (bästa tipset i stan!), tar en powernap på en gräsplätt i eftermiddagssolen, dricker kaffe på Starbucks, skrattar med vår fantastiska australiensiska hyresvärd (hyra in sig som inneboende is the shit!), äter middag on the go i tunnelbanan, dricker drinkar med inhemskt sällskap på sköna ställen som Soho Metropolitan och The Ritz-Carlton (där man fick double maple glazed bacon som tilltugg…weird) och promenerar genom stan i natten.

Vi har det ”ganska” bra, och idag är det äntligen dags för den första och efterlängtade konserten med världens två största boybands ever. Bring it on!

Financial district by night…not that busy.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.