Okategoriserade

I’m alive…very alive.

Min semester behandlar mig väl…så väl att jag inte har haft en enda sekund över att spendera här. Toronto har varit helt fantastiskt so far. Underbara konserter (med extra allt…inkl besök backstage), vädret har varit helt oslagbart och vi har ätit och druckit gott (t.ex. på lovely Milestones…se nedan). Allt är perfekt.

20110611-173627.jpg

Fyra dagar kvar och vi fick ett litet infall att ta semester i semestern…så i detta nu sitter jag på Pearson International Airport i Toronto och väntar på vår flight till NEW YORK! 🙂 Vi är ju liksom på rätt sida Atlanten och det serveras bra shopping och två extra konserter, så vi tänkte why not…!?

Det finns en risk för att det knappt kommer att finnas tid över för sömn fram till tisdag kväll, så ni får med största sannolikhet klara er utan mig ett tag till…men jag är snart back in reality…vilket jag känner att jag har varit väldigt långt ifrån den senaste veckan.

Ni tar hand om er så länge va?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Lotta
  11 juni, 2011 at 23:15

  Härligt!!! Enjoy. Jag tar över stafettpinmen i NY på tisdag lunch. 😉

 • Reply
  soffan
  11 juni, 2011 at 23:19

  Jaa, vi tar hand. Du mä sötboll!

 • Reply
  Annika
  12 juni, 2011 at 00:45

  Wow, det låter galet. Det låter som förälskelse. Härligt. Njut 🙂

 • Reply
  christina
  12 juni, 2011 at 01:23

  Jag ÄLSKAR din blogg, men här kommer trots detta faktum ett råd: Skit i bloggandet nu och bara NJUT av din fantastiska resa som du är så väl värd!!! Ser fram emot detaljerade uppdateringar när du kommer hem. Synd bara att du inte hinner med L.A. också… Men du kommer väl sen ;)?

 • Reply
  Ellinor
  12 juni, 2011 at 20:06

  Låter helt fantastiskt. Vi lever bara en gång och det är nu!
  Fortsätt att njut och ta emot allt vad livet har att bjuda.
  Kram

 • Reply
  Miss Agda
  13 juni, 2011 at 07:31

  Kör hårt, Helena! Vi lever bara en gång och det verkar du ha förstått 🙂

 • Reply
  Hänt i träningsbloggsfären | Dåligt samvete
  13 juni, 2011 at 20:07

  […] Helena, däremot, hon tränar inte alls! Istället glassar hon runt i Toronto och New York, äter god mat och går på konserter. Yep, det var ett axplock av det som händer i min reader just nu. Det finns riktigt många, riktigt bra träningsbloggar och jag letar hela tiden efter nya att hämta inspiration från. Har ni några andra favoriter? […]

 • Reply
  oroshjärta
  16 juni, 2011 at 05:55

  Ha ha lovely! ONE LOVE!

 • Leave a Reply