Okategoriserade

I’m alive…very alive.

Min semester behandlar mig väl…så väl att jag inte har haft en enda sekund över att spendera här. Toronto har varit helt fantastiskt so far. Underbara konserter (med extra allt…inkl besök backstage), vädret har varit helt oslagbart och vi har ätit och druckit gott (t.ex. på lovely Milestones…se nedan). Allt är perfekt.

20110611-173627.jpg

Fyra dagar kvar och vi fick ett litet infall att ta semester i semestern…så i detta nu sitter jag på Pearson International Airport i Toronto och väntar på vår flight till NEW YORK! 🙂 Vi är ju liksom på rätt sida Atlanten och det serveras bra shopping och två extra konserter, så vi tänkte why not…!?

Det finns en risk för att det knappt kommer att finnas tid över för sömn fram till tisdag kväll, så ni får med största sannolikhet klara er utan mig ett tag till…men jag är snart back in reality…vilket jag känner att jag har varit väldigt långt ifrån den senaste veckan.

Ni tar hand om er så länge va?

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.