mat,  restaurangtips,  stockholmstips

Men seriöst!?

Hur j*vla god kan sushi bli? Ja, det var frågan jag (och alla i mitt sällskap) ställde för varje tugga under middagen igår när det vankades sommaravslutning med mina underbara kollegor. Ni vet, lite som en skolavslutning för vuxna, med skillnaden att chefen inte får en bukett med handplockade liljekonvaljer, även om han är värd det.
Världens trevligaste kväll och jag konstaterar återigen att de verkligen är universums bästa kollegor! Man kan ju inte annat än känna sig lyckligt lottad när man har kollegor som man faktiskt vill umgås med även på sin fritid…underbart.

Enough om mitt sällskap, det var ju maten jag skulle skriva om. Jag säger bara Hattori Sushi Devil…lägg det namnet på minnet. Alltså, jag har inga ord för hur god sushin igår var. Makirullarna i en miljon olika varianter var en smaksensation som inte går att beskriva, och smått magiska Restaurang Ljunggren har fått en rejält jobbig motståndare i slaget om Helenas favoritsushi i huvudstaden, så mycket kan jag säga.
Ni måste bara ta er till Tegnérgatan 43 och testa…för sjutton – gör det idag! Vad ni dricker till? Champagne såklart! Restaurang Legend som liksom sitter ihop i samma lokal har en sisådär 40 sorter att välja på…och vi lever väl bara en gång?

Stockholms bästa?

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.