mat restaurangtips stockholmstips

Men seriöst!?

Hur j*vla god kan sushi bli? Ja, det var frågan jag (och alla i mitt sällskap) ställde för varje tugga under middagen igår när det vankades sommaravslutning med mina underbara kollegor. Ni vet, lite som en skolavslutning för vuxna, med skillnaden att chefen inte får en bukett med handplockade liljekonvaljer, även om han är värd det.
Världens trevligaste kväll och jag konstaterar återigen att de verkligen är universums bästa kollegor! Man kan ju inte annat än känna sig lyckligt lottad när man har kollegor som man faktiskt vill umgås med även på sin fritid…underbart.

Enough om mitt sällskap, det var ju maten jag skulle skriva om. Jag säger bara Hattori Sushi Devil…lägg det namnet på minnet. Alltså, jag har inga ord för hur god sushin igår var. Makirullarna i en miljon olika varianter var en smaksensation som inte går att beskriva, och smått magiska Restaurang Ljunggren har fått en rejält jobbig motståndare i slaget om Helenas favoritsushi i huvudstaden, så mycket kan jag säga.
Ni måste bara ta er till Tegnérgatan 43 och testa…för sjutton – gör det idag! Vad ni dricker till? Champagne såklart! Restaurang Legend som liksom sitter ihop i samma lokal har en sisådär 40 sorter att välja på…och vi lever väl bara en gång?

Stockholms bästa?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  mikael
  22 juni, 2011 at 11:38

  Sushi 2.0 ser jäkligt god ut. Sushi är ju redan fantastiskt gott men här har dom tagit den till en ny nivå. Spännande 🙂

 • Reply
  Jojohanna
  22 juni, 2011 at 21:34

  Men halleluja vad sugen jag blev nu! Tackar för tipset och hoppas att jag kommer ihåg det när jag kommer till stora staden igen.

  Glad midsommar när den kommer!

 • Reply
  Maria
  25 juni, 2011 at 18:19

  Ser fantastiskt ut! Dit ska jag åka direkt när jag åker upp till Sthlm igen 🙂

 • Reply
  suzan
  29 juni, 2011 at 20:33

  Ser nice ut, har aldrig testat stället men den bästa sushin jag vet serveras hos sushikungen i kungens kurva, grymt trevlig personal, bra råvaror, fint upplagt och spännande tillbehör! Testa!!
  http://www.sushikungen.com

 • Reply
  Nettan
  2 juli, 2011 at 08:44

  Dom har verkligen fantastisk sushi! Var där och åt igår, det är våra fina vänner Frida och Ali som driver stället. Även Legend har superbra mat! Kram

 • Leave a Reply