mat

Soppa på en spik

Ja, eller lunch av ingenting snarare. Middagen igår bestod av världens godaste omelett (färska champinjoner, rödlök och färsk timjan…), så det blev liksom inga rester kvar till matlådan idag…omelett äts bäst färsk enligt mig. Ingen matlåda är dock inte min melodi, så imorse vid 04.45 innan det var dags att traska iväg till jobbet fick jag kasta ihop något av det som alltid finns hemma i mitt kök.

En burk tonfisk, kokt färsk broccoli (finns alltid kokt i kylskåpet), färsk vitkål, avocado, paprika och äpple…och ja, olivolja och örtsalt såklart. Och en liten burk (världens bästa i pastellfärger från Stockhome!) med senapskesella. Så enkelt, så snabbt och SÅ gott!

Vilket är ert bästa slänga-ihop-något-av-det-som-finns-hemma-lunchtips?

2 kommentarer

  • Mela

    Nästan samma: Kall kokt potatis (brukar finnas i kylskåpet), frysta haricot verts, hackad rödlök, någon mer grönsak, kokt ägg och tonfisk. Och senapsvinägrett, såklart!

  • MarathonMia

    Mitt bästa tips är…hahah -detsamma som ditt. Har alltid det där hemma och tröttnar liksom aldrig. släng till några pumpafrön och citronolivolja så blir den lite mer Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.