bloppis

Skynda fynda!

Ok, ett(!) par skor lyckades jag skilja mig ifrån under min skogarderobsrensning nu ikväll. Det står ”några” kvar i garderoben och väntar, men jag känner mig inte redo att göra mig av med dem riktigt än…även om jag vet att jag borde. Orörda skor i kartong gör ju liksom ingen människa lycklig. Ingen sko heller för den delen.

Hur som helst, de som letar nytt hem nu är ett par Reebok Smooth Fit All Out. Helt nya i kartong. Vita och gröna. Storleken ser ni på bilden nedan. Skitsnygga, men jag använder dem ju uppenbarligen inte…dessutom har jag ett par exakt likadana i guld som räcker gott och väl.

Så – någon som vill köpa till kompispris? Maila mig på helenateodora@hotmail.com så ser vi till att komma överens om något oslagbart bra pris… 🙂

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.