bloppis

Skynda fynda!

Ok, ett(!) par skor lyckades jag skilja mig ifrån under min skogarderobsrensning nu ikväll. Det står ”några” kvar i garderoben och väntar, men jag känner mig inte redo att göra mig av med dem riktigt än…även om jag vet att jag borde. Orörda skor i kartong gör ju liksom ingen människa lycklig. Ingen sko heller för den delen.

Hur som helst, de som letar nytt hem nu är ett par Reebok Smooth Fit All Out. Helt nya i kartong. Vita och gröna. Storleken ser ni på bilden nedan. Skitsnygga, men jag använder dem ju uppenbarligen inte…dessutom har jag ett par exakt likadana i guld som räcker gott och väl.

Så – någon som vill köpa till kompispris? Maila mig på helenateodora@hotmail.com så ser vi till att komma överens om något oslagbart bra pris… 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Petra
  20 juni, 2011 at 19:30

  Grymt snygga! Hade slagit till direkt om jag inte hade slutat gå i för små skor när jag var 14.. Kramen

 • Reply
  soffan
  20 juni, 2011 at 20:51

  Jag har likadana, och de är verkligen jättesköna såväl som snygga. Jag har använt mina skitmycket. Rekommenderas alltså varmt 😀 .

 • Reply
  Nya najkisar? « Health by Helena
  5 juli, 2011 at 08:38

  […] min rensning fortsätter. Efter en lååång morgonpromenad tog jag beslutet att skilja mig från mina Nike […]

 • Leave a Reply