löpning

Sådär ja.

Sen mitt totalt opeppande tröttmösseinlägg igår (tack för kloka kommentarer!) har jag lyckats utföra någon typ av träning hela två gånger. Att få skriva att jag är omotiverad att träna kickade uppenbarligen igång något i huvudet, för direkt efter jobbet igår hittade jag mig själv på löpbandet…bra egenterapi.
Det blev bara 5 kilometer, men jag såg till att utmana kroppen lite med en hel del uppförsbackar istället, så när halvmilen var över fullständigt dröp jag av svett. Passade på att gå loss lite inne på gymmet efteråt också när jag ändå var igång, så idag har jag efterlängtad träningsvärk i hela överkroppen…tackar.

Så idag då? Jo, min midsommarafton har startat med en kort och tidig löpning i ett i det närmaste folktomt Stockholm. Plötsligt har jag visst energi till morgonlöpning också…märkligt. Om en stund blir jag upphämtad av lillebror för vidare färd mot midsommarfirande med nära och kära mitt ute i skogen. Ser fram emot kära återseenden, mat, dryck, kramar, mer mat, mer dryck och en massa skratt…längtar!

Kraft. Dagens ledord.

Hoppas att ni får en strålande midsommarafton!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.