Okategoriserade

Livslektion

Svensk midsommar. Nära och kära. Sol och skratt. Sill och nubbe. Jordgubbar och grädde. Kubb och regeldiskussioner. Jo, jag hade allt det där. Allt det och lite till.

Men det är inte det jag kommer ihåg från midsommarhelgen 2011. Nej, det är att jag ska vara rädd om det jag har. Att vissa saker betyder mer än andra. Att energi ofta läggs på det som är meningslöst och överskuggar det som verkligen borde få mer plats i livet. Familjen. Kramarna. Kärleken. Närheten. Värmen.
Jag visste det mycket väl innan, men är mer varse nu än någonsin. Vissa saker som kändes ganska viktiga i fredags morse har inte längre någon som helst plats hos mig, medan annat som kändes så självklart har lyfts upp till högsta hyllan för omvårdnad och kärlek. Livet…vilken resa, och jag både älskar och hatar att jag inte vet vad som väntar runt nästa hörn.

Änglalikt kusinbarn i knät…viktigare än sill och nubbe.

En kommentar

  • Katten

    Det är ganska skönt när den insikten trillar ner då och då, även om det tyvärr ofta är av tråkiga orsaker. Svårt men viktigt att hålla kvar vid det, så man inte behöver ödsla energi på petitesser som dåliga hårdagar och annat ”viktigt” till vardags.. Hoppas allt är bra iaf, och glad midsommar i efterskott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.