Okategoriserade

Vilken anstormning!

Wow! När jag hade mitt första möte med Mora Armatur om Team Mora One och äventyret längs den 90 kilometer långa sträckan mellan Sälen och Mora i sommar såg vi med tillförsikt på hur många som skulle vilja vara med i teamet. Vi missbedömde, kan vi säga. Det har fullkomligt rasat in ansökningar och det har varit ett gediget arbete att sålla bland alla ansökningar. Vi hade kunnat sätta ihop över 100(!) team med alla ansökningar och jag älskar att så många vill ta sig den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora. Det värmer verkligen i mitt dalahjärta!

Vi har läst och läst och läst och läst…vridit och vänt, funderat och funderat igen. Nu är teamet iallafall äntligen spikat och jag kommer snart att få ringa upp de 5 grymma personerna som ska ta sig an de 9 vackra milen den 19 augusti. En presentation kommer såklart senare! Vår färd ner mot Mora kommer att bli något alldeles speciellt och det känns verkligen kul att vara med och planera och genomföra detta äventyr!

För mig gäller det nu att coacha teamet på bästa sätt under sommaren och svara på alla frågor de kan tänkas ha. Och sist men inte minst – se till att vi alla tar oss som ett team över mållinjen i Mora!

Hur många av mina läsare ska springa något av loppen den 19 augusti – UltraVasan90, UltraVasan45 eller Vasastafetten?

IMG_1618

Ultravasa-lägret förra sommaren, några veckor innan det riktiga loppet. Fantastiskt lärorika dagar vad gäller disponering av de nio milen. Hoppas på mängder med hjortron även i år!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Aleksandra
  30 juni, 2017 at 08:17

  Håller tummarna, allt jag kan! Som sagt, blir jag inte uttagen till årets roligaste happening, så är jag i alla fall anmäld till Ultra45, så vi kanske ses i spåret trots allt! 🙂 /Aleksandra

 • Reply
  Pernilla
  3 juli, 2017 at 11:37

  Nyfiken på vilka det blev?
  Ha en härlig semester!

 • Reply
  Sabina
  3 juli, 2017 at 19:51

  Hej! Har man fått veta nu om man är en av de antagna? Lite nojig då jag är av med min mobil… -Hoppas hoppas-

  • Reply
   Helena
   5 juli, 2017 at 13:06

   Vi offentliggör det nu i dagarna.:)

  Leave a Reply