Okategoriserade,  outdoorstories

Vinn fina priser från Silva!

Mina fina vänner på Silva har hakat på mitt Nya Zeeland-tåg och har varit otroligt generösa genom att skänka fina priser till mig för att lotta ut till alla er som skänker minst 50:- till min insamling till Cancerfonden (som snart når 50000:-!!!). Jag bugar och bockar och är djupt rörd över engagemanget, både från er som har skänkt pengar och från Silva som är med och stöttar!

I vinstpotten finns 8 fina priser att kamma hem:

1. Trail Runner II USB – en fantastisk lättviktslampa med USB-laddning, 140 Lumen och 50 meters räckvidd. En grym lampa för höstlöpningen!

TR_II_USB_stor 2013-11-22

2. Ninox II – lampan som var med mig upp på nattbestigningen till Kilimanjaros topp (inte just den dock men en ny likadan…) för ett år sen. Helt vattentät, 140 Lumen och 50 meters räckvidd.

Ninox_II

3. Carry Dry Backpack 15L – en vattentät 15-litersryggsäck med reflexdetaljer som tar mycket liten plats när den är ihoprullad. Perfekt för mindre utflykter från tältet eller stugan när den stora packningen får stanna hemma.

Ultra light S front orange web

4. Carry Dry Backpack 23L – en vattentät 23-litersryggsäck med reflexdetaljer som tar mycket liten plats när den är ihoprullad. Perfekt för mindre utflykter från tältet eller stugan när den stora packningen får stanna hemma.

Ultra light M front web

5 – 8. Visibility vests, 4 stycken – reflexväst som är snabbtorkande och har meshpaneler i ryggen, vilket gör att den andas extra bra och transporterar bort fukt. Reflexvästen är ovärderlig vid utomhusträning i höst – och vintermörkret!

Green front

Hur gör man då för att tävla?

1. Skänk 50:- till min insamling till Cancerfonden. Enklast gör du det genom att sms:a BESEGRA 21687 Förnamn Efternamn till nummer 72988. Namnet är viktigt att få med för att jag ska se vilka som är med och tävlar. Vill du inte skicka sms går det bra att gå in på insamlingssidan och betala med kort eller via internetbank. Vill du hellre Swisha så går det bra, maila mig isåfall: helena@healthbyhelena.com.
En femtiolapp = en lott, två femtiolappar = två lotter, o.s.v. Ingen begränsning på antal lotter per person!

2. Gilla Silva på Facebook eller följ dem på Instagram: @silvasweden.

3. Kommentera detta inlägg när du har gjort punkt 1 och 2, och motivera kort varför du vill vinna.

4. Håll tummarna!

Tävlingen är igång och gäller nya insättningar fr.o.m. idag och fram t.o.m. fredagen den 25 september. Lördagen den 26 september drar jag de 8 vinnarna. Vinsterna lottas slumpmässigt bland vinnarna.
LYCKA TILL och STORT TACK till Silva för stödet och de fina priserna!

 

13 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.