lopp

Vill du gå 90 kilometer med mig?

Är du nyfiken på den klassiska och otroligt vackra 9 mil långa sträckan mellan Sälen och Mora? Kanske känner du dig inte helt redo för att ta dig an Ultravasan och loppets maxtid på 15 timmar? Vill du ha lite extra lyxig ompyssling längs vägen, såsom en uppdukad fäbodlunch halvvägs och t.o.m. möjlighet att få ta en dusch?

Mora Armatur skall i samarbete med Vasaloppet utse en testgrupp på endast tre personer – Team Mora One – som skall få gå, lunka och småjogga Ultravasan90 den 19 augusti. 90 kilometer till fots genom vackra dalaskogar i det första teamet någonsin som testar ett helt nytt upplägg. Och gissa vad!? Jag ska vara teamledare!

Mora Armaturs hemsida kan du nu ansöka om en plats av tre i teamet. Men skynda dig – du har bara fram till den 22 juni på dig att söka! Klicka dig in nu, fyll i dina uppgifter och motivera varför just du ska bli en del av Team Mora One! Jag har fått äran att välja ut en person till teamet, de andra två utses av Mora Armatur och Vasaloppet.

Det blir en underbar dag när vi tar oss från Sälen till Mora i sällskap av alla löpare som springer Ultravasans båda distanser eller Vasastafetten. Ta chansen att få uppleva en av Sveriges mest klassiska tävlingssträckor. Hoppas att vi ses i mina hemmaskogar den 19 augusti!

YES!!! I made it!!! I ran fucking 90 kilometers (90,92 according to my watch)! 9.28.20 is the official result and I made it under the men's medal time (with 1,5 hours left to the women's medal time at 11 hours...)!!!24th place of all women!!! I don't know what to say right now, I'm so unbelievably happy to be done!❤️ My body is fucking amazing!!! Wiiiiiiiiiiiii!!! I'll be back. #ultravasan #ultravasan90 #ultravasan2016 #running #löpningärlivet @gococo_sportswear #gococomoment #V800
Efter målgången i Ultravasan90 förra året. Vill du också känna den här oslagbara känslan?

Som en del av Team Mora One får du:
• Boende i Mora
• Ett träningsprogram inför loppet, made by me
• Lunch under loppet med duschmöjligheter
• Full service under loppet
• Kläder för loppet

7 kommentarer

 • Linda Stöt

  Hej 🙂
  Jag hade gärna gått sträckan Sälen-Mora, men tyvärr håller inte min rygg för det i år. Men, till nästa år hoppas jag att min kroppstatus är mycket bättre och då går jag gärna 🙂 Lycka till och det kommer gå galant för de som får turen att gå med dig som teamledare.
  Kramar Linda

 • Cecilia Alvbring

  Ååååh!! Åååh så himla kul! Fast fan, hur sjutton vet man om man fixar att gå 90 km i sträck om man aldrig gjort det förut? Men shit, låter ju så sjukt kul alltså, och dessutom få umgås med dig en hel dag?! Vilken dröm! Får nog fundera rejält på det där alltså.

 • Fredrik Vest

  Men fy fasen vad sjukt peppande! Precis på min nivå: Varken kapacitet eller självförtroende till att anmäla mig till Ultra Vasan, men hög tid att börja våga tänka sträckor längre än maraton.
  Och kan har svårt att tänka mig en mer inspirerande teamleader för det hela!
  En anmälan är definitivt inskickad! Hoppas vi hörs Helena!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.