inspirationstories,  Okategoriserade

Vinnarna i Silva-utlottningen

Sent omsider och efter en fullspäckad helg med Lidingölopp – både som supporter i lördags när superstarka Camilla pressade och som draghjälp åt två av mina löpkunder när de igår sprang både lopp och en mil för första gången någonsin – kommer här presentationen av alla vinnare i min Silva-utlottning!

Många har varit med och tävlat (tack!) och jag skulle så gärna vilja ge er alla priser för att ni är så generösa och fina som har bidragit till min insamling som nu är upp i över 62000 kronor, helt ofattbart!
Alla kan dock tyvärr inte vinna, men jag har åtta lyckligare vinnare:

Milla Åkerlund – grattis till en Trail Runner II USB!

Laila B Höglund – grattis till en Ninox II!

Anita Forsgren – grattis till en Carry Dry Backpack 23L!

Karin Bergsten – grattis till en Carry Dry Backpack 15L!

Slutligen har vi fyra lyckligare vinnare till välbehövliga reflexvästar:

Erika Zetterman

Elin Björklund

Lina Erikson

Kristina Eriksson Sinders

GRATTIS till er alla! Maila mig era adresser till helena@healthbyhelena.com så kommer priserna på posten.

Silva

 

STORT TACK till mina vänner på Silva för generösa priser och till alla som var med och tävlade och bidrog till min insamling. 150000 kronor kryper närmare och tillsammans ska vi klara att ta oss till målet. Tillsammans gör vi skillnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.