inspirationstories

Springer du Lidingöloppet?

Isåfall tycker jag att du ska ställa upp och tävla i #SILVAfightingface! Tävlingen lanseras i helgen så det är lite smygrelease här för er, så att ni kan förbereda er ordentligt…

Innan loppet (Lidingöloppet 30 km på lördag och Lidingö tjejlopp 10 km på söndag) kan du få din egen bild tagen av fotografer, och de dyker även upp när det är 1 kilometer kvar till mål (där ditt fightingface faller sig ganska naturligt)… De tio bästa bilderna i respektive lopp kommer att premieras med ett pris från Silva, och vill man dessutom spara sitt foto kommer man att kunna beställa det kostnadsfritt efter loppet!

Jag har aldrig sprungit Lidingöloppet, men på söndag ska jag faktiskt lite spontant ställa upp i Lidingö tjejlopp för att hjälpa två av mina kunder igenom sitt första lopp, och faktiskt sin första mil någonsin. Jag kommer garanterat att tagga #SILVAfightingface vid 9 kilometer och hoppas på att kamma hem ett fint pris – gör det du också!

Bild 2015-09-21 kl. 18.25
Ett leende kan också vara ett #SILVAfightingface!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.