löpning

12 km och en kram

Måndagar är en av mina absoluta favoritdagar och innebär alltid nystart för mig. Idag när jag vaknade kändes det dock extra tydligt, behovet av ett nyskrivet blad är större än på länge och jag bestämde mig för att börja veckan med att vara extra snäll mot mig själv.

Efter jobbet lät jag kroppens träningsbehov vinna över min lata hjärna (eller var det tvärtom?) och tog det 12 km långa varvet runt Djurgården. En knapp timmes sol, svett och tung andning (min form är long gone…) blandat med tusen tankar som bearbetades var exakt vad jag behövde för att boota om hela systemet. Skönt!
Att jag fick krama och dela en liter jordgubbar med min bästa vän under den varma eftermiddagssolen efteråt gjorde liksom inte den här måndagen sämre. Min vecka har börjat riktigt bra, och jag ska göra allt för att den ska fortsätta i samma anda…

Njutbart.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.