löpning

12 km och en kram

Måndagar är en av mina absoluta favoritdagar och innebär alltid nystart för mig. Idag när jag vaknade kändes det dock extra tydligt, behovet av ett nyskrivet blad är större än på länge och jag bestämde mig för att börja veckan med att vara extra snäll mot mig själv.

Efter jobbet lät jag kroppens träningsbehov vinna över min lata hjärna (eller var det tvärtom?) och tog det 12 km långa varvet runt Djurgården. En knapp timmes sol, svett och tung andning (min form är long gone…) blandat med tusen tankar som bearbetades var exakt vad jag behövde för att boota om hela systemet. Skönt!
Att jag fick krama och dela en liter jordgubbar med min bästa vän under den varma eftermiddagssolen efteråt gjorde liksom inte den här måndagen sämre. Min vecka har börjat riktigt bra, och jag ska göra allt för att den ska fortsätta i samma anda…

Njutbart.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Åsa
  27 juni, 2011 at 20:14

  För att du var så värd den bästa måndagen! <3

 • Reply
  M
  27 juni, 2011 at 20:23

  Sommar! 🙂

 • Reply
  soffan
  27 juni, 2011 at 20:32

  Bra. Då bestämmer vi det. Bra vecka blir det. Så. <3

 • Reply
  Josefine
  27 juni, 2011 at 21:16

  Jag känner igen mig. Jag har också tagit en månads mer eller mindre totalvila efter maran, men beslöt mig idag för att det fick vara nog. 9 underbara kilometrar med trevligt sällskap och reafyndade skor fick det bli. Nu kör vi igen!

 • Leave a Reply