löpning

Fantastiska vinterlöpning!

Vilket underbart löparväder det har varit idag! Solen har skinit från en klarblå himmel, temperaturen har stått på ett par minusgrader och det var bara helt omöjligt att ge sig ut på en runda i löparskorna! Broddar på såklart, Stockholms gator är inte vidare värst bra snöröjda så det är väldigt halt (läs: glansis) på sina ställen.

Att springa på människotrampade vintervägar som inte är plogade har sina utmaningar. Jag sprang hela min mil leende och skuttade över snöhögar, parerade hål och pulsade i vadhög snö varje gång jag passerade en fotgängare. Extra träning för fötter, anklar och core fick jag som en fin bonus. Det kändes som om jag var ute i skogen fast jag var mitt i Sveriges huvudstad – helt magiskt!

Jag vet att ni är många som inte springer utomhus på vintern, och till er vill jag bara säga: tänk om. Ni förstår inte hur härligt och fullständigt annorlunda det är att springa under det här halvåret! Jag kan nästan garantera att ni blir fast om ni vågar testa.
Känns det svårt att klä sig i kylan? Jag gjorde precis en intervju där jag ger mina bästa vinterlöpartips och den finns att hitta här!

Gör er själva en tjänst. Skippa löpbandet och våga ta steget ut över tröskeln. Ge vintern en chans och omfamna den med hela ditt pulserande hjärta. Låt inte Kung Bore stoppa dig från att springa!

Kallt, halt och fullständigt underbart!
Kallt, halt och fullständigt underbart!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.