löpning,  Okategoriserade

Endorphinated

Ja, exakt så står det på tröjan som fick hänga med runt Kungsholmen idag. Mitt enda mål med löpningen idag var nämligen att kicka igång endorfinerna i kroppen igen efter tre dagar av träningsvila och långt ifrån sunt festivalliv.
Kroppen kändes 5 kg tyngre och andningen var inte direkt smidig, men varje gång det kändes jobbigt tänkte jag tillbaka på den fantastiska helgen och konstaterade att det var så värt det. Jag skulle vara en mycket mindre lycklig människa utan att ibland få strunta i alla mat – och sovregler och bara släppa loss som en tonåring. Balans i livet när den är som bäst!

Skönaste löpartröjan från Nike.

Tempot var bättre än jag hade kunnat önska av en kropp som var långt ifrån i toppform. De första 8 av totalt 10 kilometer landade på strax under 37 minuter, och de sista 2 (som jag egentligen inte skulle springa men hade för mycket spring i benen för att avstå) gick lite långsammare och fick agera nedjogg. Den snabbaste kilometern gick ändå på 4.16, så nu är det dags att börja kräva lite tempo av benen igen. De får sluta luta sig tillbaka på maran och vara bekväma nu, det är faktiskt över en månad sen. Time to shape up!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.