mat,  vila

Heaven and hell

Oooh no vad jag var inte var sugen på att springa idag…eller träna något annat heller för den delen. Jag kör fortfarande på semesterkonceptet att kroppen får bestämma och därför kände jag att min timmeslånga promenad strax efter soluppgången imorse fick räcka som dagens motion. Snart är det höst och då vet jag att jag kommer att träna typ 8 dagar i veckan, så jag passar på att lata mig lite nu. Mina muskler som är skapta för att jobba sig själva till total utmattning tycker nog att mitt lökande är hell on earth…men som sagt, nu är det inte de som bestämmer. Punkt.

Så…då har hela min måndag varit ett smått helvete då? Nej, inte alls. Förutom en helt värd utflykt med mamma, moster och kusiner, låt mig presentera dagens heaven som vägde upp allt. ALLT. Tadaaaaaaaaaaaaa…..dagens middag!

Mosters köttbullar och gräddsås, mammas hemmainlagda gurka och lingonsylt…med kokt potatis och sallad med en hel del ingredienser plockade ute i trädgården. Alltså…finns det något godare än äkta husmanskost? Eh, nej, jag tror inte det.
Vad är ett svettigt, endorfinfyllt och underbart träningspass jämfört med dövande köttbullekoma liksom? 😀

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.