GoCoCo,  styrketräning

Note to self…och alla er andra.

Vila ALDRIG från styrketräningen en hel sommar – ok?
Dagens 40 min korta pass ihopsatt av en ”snäll” kollega (tack!) var ingen lek och jag räknar med träningsvärk precis överallt imorgon. Hur kan några utfall från stepbräda, djupa knäböj UTAN VIKT, ett par cable-övningar för bakre axelpartiet och 10 min magträning kännas som att man blivit överkörd av en traktor!?

20110816-162808.jpg

Försökte lura hjärnan med mina mest färgglada (och gränslöst sköna!) cocosstrumpor, men det gick inte, mjölksyran och andnöden var ett faktum. Kan dock konstatera att keso  och bär – i omklädningsrummet och direkt ur burken – aldrig har varit så gott…aldrig någonsin.

Nu är jag igång, första passet är (väl?) alltid det värsta. Lägger i nästa växel och välkomnar hösten 2011…hej svett!

Hur har ni andra skött den livsviktiga styrketräningen under sommaren…?

8 kommentarer

 • Camilla

  Å vilka fina strumport! Tror genast ja får gå in å beställla ett par.. 🙂
  Skönt å läs att de är fler än ja som behöver lite ”nystart” efter sommaren. I mitt fall har träningen blivti av hela sommaren… men maten, den ska vi inte tala om! Men nu e de back on track! Tänk vilken skön träningsverk du ska ha imon.

 • Sandra

  Haha, ja det brukar kännas rejält efter uppehåll….skönt att vara igång igen! Här har styrketräningen bestått och består fortfarande i mycket gummiband och lättare fria vikter, då gravidkropp i v.39 inte tillåter så hemskt mkt annat, men det är något i alla fall =)
  Kram

 • Jessica

  Men Helena, inte får du ta semester från träningen;). Själv har jag nog aldrig tränat så regelbundet och fokuserat som denna sommar. Känns grymt faktiskt! Men känner jag dig rätt kommer ditt pannben kasta upp dig snabbt som attan på banan, eller hur! Kram

 • Miss Agda

  Jotack, precis samma sak här…. Tänkte återgå till styrketräningen senast på fredag, efter en lååång paus, och nej, jag ser inte framemot vågen av dåligt självförtroende som med stor sannolikhet kommer att skölja över mig när jag står där och inser att styrkan faktiskt inte stannar kvar i kroppen om man inte STYRKEtränar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.