älskade familjen

On the go…

Förutom en tidig (well…vaknade 9) spöregnspromenad har min lördag varit hur lugn som helst. Soffa, musik, kaffe och mysbrallor…underbart! Hela min kropp skriker av träningsvärk och trötthet, och jag har lyssnat på den och låtit den vila…det nya nu.(?)

Nu äter jag världens senaste lunch on the go och möter snart upp lillebror, mamma, moster och morbröder x 2 för ett dygn i älskade mormors minne. Hon älskade att ge sig ut till havs med stora fartyg, så Östersjön – here we come! 🙂 SMHI har utfärdat kulingvarning så min lördagnatt kan bli mycket intressant…living on the edge liksom. Återkommer imorgon. Hoppas jag. 😉
Ha en fin lördag friends!

20110820-161108.jpg

Tonfiskbagel från Espresso House. It’ll do today.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.