Okategoriserade

Heja hopp!

Först – TACK för alla kommentarer ni lämnade igår…jag är otroligt glad över att ni tar er tid och skicka tankar och kramar till mig och mina trötta vader..! 🙂 Luften gick ur mig rätt rejält igår kväll, men jag kände ändå att jag inte kunde annat än le åt era fina ord hemma i soffan…tusen tack, verkligen. Jag har dessutom fått en massa nya träningsidéer som jag definitivt kommer att göra verklighet av i höst!

Idag är en ny dag. Vaknade och kände mig mycket gladare än igår, trots att klockan skrek redan 04.40 och världen utanför fönstret var kolsvart (hej höst…). En riktigt kul dag på papperet…fredagsjobb (visst är folk liiite gladare på fredagar?) och ett inskolningspass inför min nya roll på jobbet. Spännande. Jag och vaderna var minst sagt förväntansfulla på bussen in till jobbet.
Och tro det eller ej, men det blev en ännu kuligare fredag i verkligheten! Förutom jobbet som alltid (jo, alltid) är roligt så kickade träningspasset efteråt verkligen igång min arbetslust (och styrketräningslusten eftersom jag är löjligt svag) lite extra inför hösten! Återkommer till jobbgrejen senare…såklart. 🙂

Det var dock inte just det som var gräddet på moset för fredagen den 19 augusti. Nej, det var ett mail som trillade in från David…bästa David som så smått frälste mig när jag spenderade en helg på Selma Spa i maj. Ett kort men ack så fantastiskt mail: ”Ring mig, jag tror att vi kan korta din löpvila”. När jag hade förklarat mina besvär var hans enda kommentar ”missförstå mig rätt, men det var precis vad jag ville höra”…och även om jag vet (och lyder råden) att jag inte kommer att kunna springa på ett tag – behöver jag säga hur det bubblar av hopp i kroppen? Håll tummarna mina vänner…please?

Trött men glad över att allt löser sig alltid till det bästa.
Nu tar vi helg.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  mamma
  19 augusti, 2011 at 18:20

  🙂 kommer dag kommer råd. Skönt att de känns lite lättare idag.
  Nu ska jag fixa lite här bland saft, sylt o gele.Tjohooo snart kommer 2 masar o 2 kullor till stan.Ses snart.
  Stor kram.

 • Reply
  Ann
  19 augusti, 2011 at 19:03

  Tummar hålls här, stenhårt!! Åh, hoppashoppashoppas!!

 • Reply
  Katten
  19 augusti, 2011 at 20:24

  Sweet, vilket skönt fredagsmail – jag skulle vilja få ett i stil med ”jag tror vi kan förlänga din semester, och se till att du alltid får ha betald ledighet och dessutom slippa bli kissnödig när du går på stan utan en femkrona”. Det vore nåt det.
  Men det jag egentligen skulle säga är, ”krya på dig” och hoppas du får träna precis vad du känner för snart. Hej så länge!

 • Reply
  Ricardo
  19 augusti, 2011 at 20:28

  I deserve extra points for reading in swedish…

  • Reply
   Helena
   19 augusti, 2011 at 20:39

   Ricardo….! Claro que si…800 kilometrós….no, puntos…para tí! 🙂

 • Reply
  karin
  20 augusti, 2011 at 00:46

  Håller tummarna stenhårt:) Vet hur det är.
  //Karin

 • Reply
  Återupplivat hopp! « Health by Helena
  24 augusti, 2011 at 15:41

  […] var det så äntligen dags…dags att besöka mitt hopp(?) David på Access Rehab, där han huserar tillsammans med en massa andra duktiga människor på samma […]

 • Leave a Reply