blueberry lifestyle,  mitt Stockholm,  stockholmstips

Egolördag

Vissa dagar vill jag ha för mig själv. Dagar när jag känner mig lite osocial, har lite mer tankar än vanligt i huvudet och ett behov av att liksom komma ikapp mina egna steg. Idag är en sån dag…grande.

Segstartad imorse, inte helt oväntat kanske efter en fantastisk vecka i 180 km/h och en lite för sen men värd kväll igår. Stockholm badar i sol och energin i staden flödar, men min dag är lite upp och ner och jag har inte åstadkommit mer än 75 minuter snabb och toksvettig promenad i solen på hela dagen. Ser tillbaka på en intensiv vecka och konstaterar att jag är värd att släppa alla måsten och rutiner idag…och bara därför råkar min lunch infalla på en lite udda tid. Typ strax innan halv fem.
Tur att jag får göra vad jag vill på min dag.

20110910-160700.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.