funderingar

Good. All good.

Ok, jag kanske jobbar liiite för mycket just nu…men jag bara ler och tänker att jag en gång satt där i PT-skolbänken och var orolig för att jag kanske aldrig någonsin skulle få en enda kund. Jag hade fel. Väldigt fel.
Och…jag kanske inte bor precis så stort och bra som jag vill…men jag är ju bara jag för tillfället, och 35 kvadrat räcker fint för mig och mina behov.
Och…jag kanske inte är i mitt livs bästa form….men jag är frisk och kroppen är stark (och kanske för tillfället full med träningsvärk). Och starkare blir den. Och smidigare. Och snabbare (och imorgon får jag äntligen springa en mil i sträck utan promenadvila! 🙂 )
Och…jag kanske inte sover riktigt så många timmar som jag borde…men jag är pigg nog för att le mig igenom mina dagar och det betyder mycket för mig…mest kanske.
Och…jag har mina vänner. Min familj. Kollegor. Fantastiska människor som ger mig så mycket.

Livet är bra just nu. Det är det jag tänker här i min lilla fikapaus mitt i betongdjungeln Stockholm…en landningspaus innan jag går vidare för ett glas vin och lite skön musik där jag trivs i höstmörkret. Jag ler.

Stannar du upp ibland?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  karin
  29 september, 2011 at 00:13

  Härligt att höra, tycker om personer som sänder tacksamhetstankar till livet. Tänk vad bra man har det, egentligen:) Och att stanna upp ibland, nä, det får jag vänta med tills terminen i skolan är över, om jag överlever:)
  kram kram

 • Reply
  em
  29 september, 2011 at 07:57

  Underbart inlägg fina du! Så viktigt att ta sig tid och uppskatta livet!

 • Reply
  Jennie
  29 september, 2011 at 09:09

  Tack!
  Behövde nog höra dom orden, precis just nu, tror jag!!

 • Reply
  Ellinor
  29 september, 2011 at 14:33

  Om livet hade varit perfekt och fulländat, vad hade vi då haft att kämpa för- och se fram emot?
  Kram

 • Reply
  Miss Agda
  29 september, 2011 at 21:16

  Att komma ihåg att stanna upp och uppskatta det man har är så himla viktigt. Annars speedar man bara fram och missar det som är livet. Alvar har lärt mig otroligt mycket om tacksamhet och påminner mig om att tacka livet varenda dag.

 • Leave a Reply