bulgarian training bag,  hurra

Reality check

Jag (och mamma…grattis!) firar födelsedag idag. Lagom till mitt hurrande släpper Fitness Magazine oktobernumret och publicerar en glad Helena med en viss tendens till dubbelhaka(?). Tack, jag ler brett över att jag hittills har klarat mig från åldersnoja och konstaterar att 32 år på jorden får visa sina spår utan att jag tänker bryta ihop. Jag mår ju i det stora hela helt fantastiskt, och dessutom är det inte så j*vla lätt att svinga en bulgarian training bag och le samtidigt. Så det så. 🙂

Try this at home…it’ll make you sweat!
Foto: Mikael Gustavsen

Hur jag firar? Med jobb, mer jobb, träning…och sen en mycket efterlängtad middag och ett (eller två) glas. Sovmorgon imorgon ju. 🙂

13 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.