hurra,  Stiko Per Larsson,  stockholmstips

Världens bästa

Årets födelsedag blev oförglömlig och jag önskar att jag kunde skicka fysiska och varma kramar åt alla håll och kanter. Till världens bästa vänner och familj som var med och firade och skämde bort mig med tonvis med kärlek, blommor och presenter. Till alla er därute som har skickat grattis i olika former. Till mitt vardagsrum Musslan för en felfri råbiff, stans bästa moules marinières, goda viner och fantastiska drinkar. Till Stiko Per Larsson som spelade och tillägnade mig en födelsedagslåt. Till värdparet som bjöd på té och smörgås klockan 03.00 inatt. Till taxichauffören som körde hem mig ett dygn efter att jag hade lämnat hemmet. TACK – ni gjorde min dag…natt…och morgon, och jag konstaterar att det faktiskt kan firas på riktigt även när man inte fyller jämnt. 🙂

Födelsedags-crème brulé med leende cirtonsorbet.
Finaste presenten från stans bästa hak.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.