mat,  vila

Söndag. Bra dag ju.

Alltså…min kropp är så fantastiskt mör efter gårdagens 13 timmar i Globen (och lider dessutom av en helt vansinnig träningsvärk från min och min kollegas ihopknåpade träning i fredags…will tell you later).

Sov åtta timmar i sträck inatt, vaknade av mig själv strax innan 7 och började söndagen med en skön långpromenad i höstluften…liksom för att skaka loss gårdagens vadmuskler som inte känns speciellt starka och smidiga idag. 🙂
Långfrukost, ett par varv på stickningen och en sojalatte…sen fick lägenheten sig en städomgång och tvättstugan ett besök. True Talent-repriserna (fantastiskt kul program ju!) satt fint som sällskap, och jag kunde återigen konstatera att min landskapsman Sabri från min gamla hemstad Mora kommer att ta hem hela kalaset.

Laxlunch i soffan och ett otal varv på stickningen är ett faktum och nu undrar jag om jag verkligen ens orkar ta mig ur soffan alls mer idag? Skulle ju vilja orka jogga runt Riddarfjärden, men frågan är om mina Super(trötta) Saturday-fötter vill det, och om det verkligen är särskilt smart att pressa vaderna ännu mer när jag ska på återbesök hos David imorgon…vill ju gärna inte börja en fantastiskt kul vecka med att få skäll. Ska överlägga lite med mysbrallorna och filten. 🙂

Vad pysslar ni med idag?

Lyxlax = bästa söndagslunchen.

2 kommentarer

  • Jojohanna

    Följde upp de tretton timmarna igår med sju timmars shopping idag. Maj gåd vad mina ben och fötter lider nu. Soffhäng lät ju som en mycket bättre idé. Men vad ska en stackars jämtlänning annars göra under storstadsbesök. Gissa vad som framför allt hamnade i påsarna förresten? Träningskläder… Nähä 🙂

    Tack för roligt dunkadunkjobb. Bra team tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.