frågestund,  frukost,  Okategoriserade

– 2,5 kilo och tusen frågor

2,5 kilo på en vecka…ja, det är uppenbarligen det som försvinner från en sommarsvullen Helena-kropp när hon tar bort sockret, styr upp kosten, tar morgonpromenader 5 av 7 dagar och får till några bra träningspass. Katastrofsiffran förra veckan är inte lika skrämmande idag, och även om vi alla förstår att det inte är 2,5 kilo fett som har försvunnit så är det skönt att känna sig lättare i kroppen (och dessutom se en minskning på måttbandet som jag självklart har som backup till vågen) och vara fri från den onödiga mängd vätska som jag bar på för en vecka sen. Bra så, bara resten kvar.

Annars kan jag meddela att veckans första morgonpromenad var liiite segare än vanligt. Mitt största söndagsproblem är att komma i säng i bra tid och igår var verkligen inget undantag. Var nära att ta bussen i morse, men fastnar jag framför datorn och somnar knappt sex timmar innan jag ska upp får jag skylla mig själv…så det vara bara att ta ryggsäcken och traska iväg. Lite som ett straff liksom. Ett par kilometer och några sköna låtar senare var jag dock igång, och kunde återigen konstatera att bussen aldrig är bättre, punkt slut.

Kom att tänka på en sak under promenaden…att jag är katastrofalt dålig på att svara på era frågor som ni mailar mig och även lämnar i era kommentarer till mina inlägg. Förlåt. Ni börjar bli väldigt många som hänger här och det är jag såklart jätteglad för, och det är inte mer än rätt att ni faktiskt får svar på allt ni undrar. Har fått frågor om pulsklockor, träningsmål, kost, musik…ja, allt möjligt.
Kan vi ta måndagen till att samla ihop alla frågor en gång för alla, så gör jag ett (eller flera) separat(a) inlägg och svarar på dem? Ja? 🙂 Shoot, så smälter jag frukosten så länge.

Bästa starten på en grym vecka (nej, jag åt inte bara det här).

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.